Τρίτη, 28 Μαϊου 2024 - 13:12:02

Ταινίες επεξεργασίας καπνού(ταπί)

Εκτύπωση

Το ταπί είναι ταινία με βαμβακερά υφάσματα που ολισθαίνουν επάνω οε λαμαρίνα ή ξύλο. Παρουσιάζουν καλή ευκαμπτότητα και δυναμική αντοχή και χρησιμοποιούνται οε τύμπανα μικρών διαμέτρων. Μέγιστο πλάτος έως και 2500 mm. Όταν το εξωτερικό κάλυμμα είναι από βαμβακερό ύφασμα αποφεύγεται ο στατικός ηλεκτρισμός. Σε όλα τα ταπί είναι δυνατόν ο πυρήνας να είναι από συνθετικό ύφασμα κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη για μεγαλύτερη αντοχή και μικρότερη χαλάρωση τάσης.

1. Ταπί απλό

Είναι ταινία με 3 λινά βαμβακερά χωρίς ελαστικές επικάλυψεις με πάνω και κάτω λευκό ύφασμα χωρίς άλλη επεξεργασία. Έχει κομμένα τα άκρα και χρησιμοποιείται κυρίως στις βιομηχανίες επεξεργασίας καπνού και γενικά στην μεταφορά ελαφρών αντικειμένων.

2. Ταπί απλό κλειστό

Ίδια κατασκευή όπως η (1) άλλα τα άκρα είναι καλυμμένα απο τα εξωτερικά υφάσματα για καλύτερη προστασία του πυρήνα από την φθορά (δεν ξεφτάνε τα άκρα).

3. Ταπί απλό - πάνω & κάτω εμποτισμός

Ίδια κατασκευή με το (1) αλλά το εξωτερικά ύφασμα ειναι εμποτισμένο με γόμμα παραγωγής μας ώστε να προστεύεται ο πυρήνας απο πιθανή υγρασία και να προκαλείται μικρότερη φθορά από τα μεταφερόμενα υλικά

4. Ταπί ραβδωτό - Μπιμπικωτό · Ψαροκόκκαλο-Σαγρέ

Είναι ταινία με 3 λινά βαμβαβακερά όπου η πάνω ελαστική επικάλυψη μπορεί να έχει ένα από τα σχήματα που αναφέρονται. Η κάτω πλευρα έχει ένα άσπρο βαμβακερό ύφασμα εμποτισμένο ή μη.

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 5 επισκέπτες και κανένα μέλος

.
Copyright europaiki.com

©